20 кадирівців розбиті: добровольці з Ічкерії увійшли у Бєлгородську область та записали відео

Добровольці Республіки Ічкерія ще 14 березня повідомили, що перебувають у Бєлгородській області. Вони записали потужне звернення, у якому закликали поневолені народи Росії повстати.

Про це інформує  “Оплот Ичкерии”
Добровольці також передали “привіт” Кадирову. Вже 16 березня військові розповіли про розбиття групи “Ахмат-ЗАХІД”.

Що заявили добровольці з Ічкерії

У зверненні мовиться, що група ветерана російсько-чеченської війни Абдул-Хакіма продовжує багатовікову боротьбу за свободу Чеченської Республіки Ічкерія проти Росії.

Ми увійшли вглиб Росії й це лише початок. Незабаром ми зайдемо як визволителі на територію Північного Кавказу. Ми боротимемося доти, доки двоголова гідра повністю не звільнить територію окупованої Чечні та не звільнить усіх наших полонених братів і сестер, яких незаконно утримують у в’язницях Росії багато років,
– заявили добровольці.

Абдул-Хакім Шишані закликав всі окуповані народи, всіх мусульман повстати та будь-яким способом, по можливості не наражаючи себе на небезпеку, протистояти агресії Росії.

Абдул-Хаким запитав кавказців та всіх мусульман, як вони можуть йти на вибори. Він закликав не йти “обирати” Путіна, бо його режим та Росія століттями вбивали мусульман та використовували їх у своїх цілях.

Кадиров, на тебе незабаром чекає багато сюрпризів. Чекай на нас. І до речі, твої батальйони ми тут так і не зустріли. Ми зовсім не здивовані, але дуже хотілося б вас побачити,
– заявив Абдул-Хакім.

Добровольці з Ічкерії звернулись до мусульман з Бєлгородщини: дивіться відео

 

Добровольці розповіли 16 березня, що у Бєлгородській області повністю розбили групу “Ахмат-ЗАХІД” Кадирова. Вона налічувала орієнтовно 20 осіб, яких знищили, включно з офіцерським складом.

Що відбувається у Росії

  • Вранці 12 березня Російський добровольчий корпус, “Свобода Росії” та Сибірський батальйон заявили, що зайшли на територію Росії. Зокрема, у Бєлгородську та Курську області.
  • Своєю метою вони назвали звільнення Росії від Владіміра Путіна. Хоч, можливо, це зараз і не вдасться зробити, проте вони не планують досягати мети.
  • З того часу в прикордонних областях Росії тривають бої. Боєць легіону “Свобода Росії” Олексій Барановський розповів, що Росія втратила орієнтовно 20 бійців своєї армії загиблими та пораненими.
 

Джерело: https://24tv.ua

peredplata