Яресько, Павленко і Абромавичус при будь-яких умовах залишаться в уряді – політолог

Яресько, Павленко і Абромавичус при будь-яких умовах залишаться в уряді - політологЯкщо проаналізувати ситуацію щодо можливої ​​ротації в уряді, то можна з упевненістю сказати, що міністр фінансів Наталія Яресько, міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко і міністр економічного розвитку Айварас Абромавичус точно залишаться у складі КМУ.

Це ТОП-трійка міністрів, яка попри будь-яке форматування уряду, залишиться на своїх місцях.

Так оцінив діяльність уряду політолог Вадим Карасьов, під час прес-конференції на тему: \”Аграрна галузь в 2015 році: підсумки очима експертів\”.

На питання про можливу відставку аграрного міністра у зв\’язку з позицією фракції \”Самопоміч\” у ВРУ з питань бюджету, Карасьов зазначив, що професійний background міністра Павленка і робота Мінагрополітики в 2015 році пересилять на вагах політизації різного роду політичні мотиви і політичні маніпуляції.

\”Варто лише зайти в будівлю аграрного відомства і зміни відразу видно. Там open space, немає бюрократичного, радянського духу. Це, можливо, часткові, стилістичні зміни. Однак, вони багато про що говорять. Помітно, що в Мінагрополітики змінюються підходи, хоча існують і проблеми. Адже українська економіка знаходиться в такій ситуації, коли немає повноцінної банківської системи кредитування. Є проблеми з виробництвом нової продукції, новими технологіями і т.д. Однак, тим не менш, в Мінагрополітики працює дійсно потужна команда і це відразу помітно\”, – зазначив Карасьов.

Джерело

peredplata