Нардепи Бурбак і Кубів випробували себе в ролі Святого Миколая для учасників Антимайдану з Одеси

Нардепи Бурбак і Кубів випробували себе в ролі Святого Миколая для учасників Антимайдану з ОдесиПартія Регіонів заради показухи масовості свого ?#‎антимайдану? звозить людей з усієї України. Не дивлячись – чи це неповнолітні діти, чи літні люди.

Це історія 40 людей з Одеси. Яких привезли в Київ 5 днів тому – підтримати курс президента. Ні грошей, ні нормальної їжі, ні теплих наметів вони не побачили. Про це розповів працівник прес-служби ВО \”Батьківщина\” Дмитро Чигрин.

Замість цього їх викинули на вулицю! Просто сказали йдіть і не повертайтесь – додому їдьте як хочете.

В цій історії, я ще раз дивуюсь доброті українців.

О 4 ранку вони прийшли на ?#‎євромайдан? – тут їх одягли, накормили, показали лікарю (в багатьох загострилися хвороби) і вже відправили мікроавтобусом на Одесу.

Maksym Burbak пожартував, що це Святий Миколай відправляє їх додому. Але треба віддати належне перш за все тим людям, які о 4 ранку їх зустріли. Тим же нардепам Бурбаку, Кубіву, які знайшли кошти на автобус… і багатьом іншим простим українцям, які просто підносили чай і дарували своє тепло. Просто подивіться відео і все стане зрозуміло – слова тут зайві. З Днем Св\’ятого Миколая!

Потрібно щоб це відео побачили ті хто збирається на майдан ПР. Думаю їм не захочеться тих 350 гривень.

Джерело

peredplata