Василь Продан – за Європу проти Януковича

Чимало чернівчан наслухалися про члена виконкому міськради Василя Продана. Спочатку нардеп Москаль авторитетно назвав його «смотрящим» у місті та області. Згодом його ідентифікували як фірташівську людину, яка тримає все і всіх у своїх руках, а сам на люди не показується. Воно майже так і було. Продан не публічний, заяв не робить, посад не займає. А без нього навіть Папієв не може вільно дихати. Мусить підпорядковуватися і свої крапки звіряти тільки з Проданом.

Василь Продан – за Європу проти Януковича

Василь Продан – за Європу проти Януковича

Василь Продан зумів уже підпорядкувати собі кілька ЗМІ. Серед них і телеканал «Чернівецький промінь». На нього (а значить, на Фірташа) працюють десятки журналістів та різного роду пройдисвітів-блохерів.

За цей час Василь обріс якимись містичними образами. Він – шахматист. Тож не дивно, що свої кроки і кроки Михайлішина прораховує наперед. Через це нервує Папієв. Бо не може своїми інтригами, хитрістю, підступністю обіграти Василя Продана. Тим паче тепер, коли вляпався губернатор з «Буковинським віче» 3 листопада, і з Януковичем 17 листопада, коли той підписав з Путіним і Москвою антиєвропейські угоди. Папієв у цьому відкрито виступив проти свого президента.

Василь Продан такого собі не дозволяв. Він ніби за… А «за» кого?! З Михайлішиним за президента! З Фірташем за Європу! Тут йому й дружина допомагає. Вона щиро та активно працює на Євромайдані, очолює пікети та походи революціонерів на МВС, прокуратуру, суди і АП. Вона запалює людей на революцію.

Кажуть, що на майдані у Києві уже бачили й Василя Продана. Приглядався, оцінював, прораховував майбутні ходи. І це не є просто слова чи судження. Дійсно цими днями Василь Продан їздить на автомобілі з наліпками Євросоюзу та Євромайдану.
Хто Ви, і з ким Ви, Василю Продане?!

peredplata