Пшонці передали інформацію про нападників на Чорновол

Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк передав генпрокуратурі дані про людей, які напали вночі на журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновол.

Про це повідомляє Твіттер Батьківщини

\”Арсеній Яценюк передав у ГПУ флешку із записом відеореєстратора з машини Тані Чорновол. На відео зафіксоване стеження та блокування авто\”, – йдеться у повідомленні.

\”Побиття Тані Чорновол – це напад на журналіста через професійну діяльність. Тому мають бути допитані усі фігуранти її розслідувань\”, – вважає Яценюк.

У свою чергу лідер УДАРу Віталій Кличко також у своэму твіттері засудив напад на Тетяну:

\”Напасти на жінку, зграєю, вночі можуть лише боягузливі з ментальністю рабів істоти, які виконують завдання більш жалюгідних аморальних створінь\”.

Засудив напад на Тетяну і спікер ВР Володимир Рибак.

\”Вона незручна, але вона така, яка вона є …. І це (побиття) неприпустимо. Я такі речі ніколи не підтримував і не підтримую\”, – заявив він на прес-конференції в середу в Києві.

Спікер повідомив, що вже розмовляв з главою МВС Віталієм Захарченком два рази. Міністр поінформував Рибака про створення слідчої групи при МВС, передає Інтерфакс-Україна.

\”Цей випадок дуже нехороший. Треба розслідувати дуже швидко … і треба знайти винних, які це зробили\”, – сказав спікер.

Українська правда

peredplata