Точної інформації щодо оголошення рішення суду немає

Адвокат екс-прем\’єр-міністра Микола Сірий заявляє, що захист Юлії Тимошенко досі не отримав уточненої інформації про дату і час оголошення Печерським районним судом міста Києва свого вироку у справі щодо газових угод 2009 року.

\”На цей момент адвокати Юлії Тимошенко не отримали якоїсь нової інформації відносно точного часу, точної дати проголошення рішення Печерського суду. Як ми пам’ятаємо, суд оголосив про те, що він розпочне засідання орієнтовно 11 жовтня зранку. Оцей термін \”орієнтовно\” – це позиція невизначеності того, коли буде проголошено рішення\”, – сказав Микола Сірий сьогодні журналістам біля Печерського районного суду Києва.

Адвокат вважає неприпустимим факт \”правової невизначеності\” суду, оскільки як сторона захисту, так і суспільство мають знати точну дату і час оголошення судового рішення.

\”Сьогодні ситуація така, що ми не отримали нової інформації, по-перше. А по-друге, зберігається невизначеність через те, що суддя Кірєєв зорієнтував усіх, що буде орієнтовно 11 жовтня. Тобто, невизначеність залишається до цього моменту\”, – констатував Микола Сірий.

Як відомо, 30 вересня головуючий у справі суддя позбавив Юлію Тимошенко можливості виступити у судовому засіданні з останнім словом та оголосив про видалення суду до нарадчої кімнати для оголошення вироку у справі екс-прем\’єра орієнтовно до 11 жовтня.

peredplata