В центрі Києва побили нардепа та адвоката зі Свободи

В центрі Києва побили нардепа та адвоката зі СвободиУ Свободі побідомили про напад на нардепа Андрія Іллєнка.

Про це й йдеться в заяві, надісланій прес-службою політсили.

\”3 січня 2014 року на порозі ТВМ4 Шевченківського РВ УМВС у м.Києві десяток невідомих скоїли цинічний напад на народного депутата України від ВО \”Свобода\” Андрія Іллєнка та адвоката-свободівця Сидора Кізіна\”, – йдеться в повідомленні.

Зараз постраждалі перебувають у райвідділі, де дають покази. Туди прибула бригада швидкої допомоги.

Повідомляється, що у Іллєнка підозра на перелом щелепи та струс мозку, а у Кізіна – розсічене обличчя. В райвідділку міліції також знаходяться народні депутати України Юрій Сиротюк та Руслан Кошулинський.

Напад на свободівців стався після того, як вони вийшли із Шевченківського райвідідлку міліції, де Іллєнка допитували з приводу подій 1 січня. Кізін був там присутній як його адвокат.

\”Зауважимо, що про час початку та завершення допиту було відомо лише слідчому. Тож є достатні підстави вважати, що саме міліція повідомила бандитам, коли свободівці будуть виходити із райвідідлку\”, – заявили в Свободі

\”ВО \”Свобода\” трактує цей напад як зроблений в особливо цинічній формі замах на життя державного діяча. Це заздалегідь спланована акція, коли бандити і міліція діють як одна коаліція\”, – йдеться в заяві.

Факт побиття підтвердив і сам депутат.

\”Щойно на виході з Шевченківського Рувс на Прорізній на мене та адвоката Сидіра Кізіна було вчинено напад. Били професійно. Зараз ми в тому ж РУВС\”, – написав він в Facebook.

peredplata