Самотній протест – буковинець проти злочинної сторожинецької влади

Самотній протест - буковинець проти злочинної сторожинецької влади Буковинець Василь Казюк вже не перший рік шукає справедливості. Ще з 2009 року чоловік обходить всі можливі інстанції, щоби добитися правди, та всюди наштовхується на підлість та цинізм.

Так, він стверджує, що Сторожинецька РДА без згоди людей, без рішення суду відібрала у кожного пайовика с. Панка (а їх майже 500 осіб) по 0,12 га сільськогосподарських земель – законної власності людей. Крім того, у мешканки Єфрозіни Казюк в оренду взяли 2,24 га, а віддають у держакт вчетверо менше – лише 0,66 га землі.

Тому пан Казюк вимагає повернути земельні площі законним пайовикам у с.Панка.

Самотній протест - буковинець проти злочинної сторожинецької влади

Також, вимагає чоловік і покарання осіб, котрі розікрали гроші, виділені на ліквідацію наслідків повені 2008 року. За його словами, на ремонт вул. Якобашвілі було витрачено 2,144 млн. гривень. Насправді ж вулиця до повені не має жодного стосунку, позаяк пролягає за сотні метрів далі і за десятки метрів вище від місця затоплення.

А ось на міст, що з’єднував вул.Амурську і пров.Калинівський (який згодом узагалі зруйнувався), Сторожинецька РДА не виділила ні копійки.

З плакатом «І у Сторожинці злочинна влада» чоловік прийшов сьогодні під двері облдержадміністрації. Це вже не перший його протест. Працівники ОДА кажуть, що приходить цей чоловік під стіни адміністрації вже чотири роки поспіль. Проте, як повідомили у прес-службі ОДА, жодних звернень чи заяв від нього не надходило, як і конкретних вимог.

У Сторожинецькій РДА розповіли, що цьогоріч звернень від Василя Казюка також не надходило. А ось чи звертався до них чоловік минулого року – «конфіденційна інформація». Її, можливо, нададуть після інформаційного запиту через декілька днів. Тоді й чекайте на продовження історії.

Діонісія Кернична

peredplata