У Європарламенті знову говоритимуть про Україну

16 січня 2014 року у рамках першого в новому році сесійного тижня Європейського Парламенту в Страсбурзі знову буде обговорюватися питання про перебіг останніх внутрішньополітичних подій в Україні.

Так, Комітет Європарламенту у закордонних справах, який очолює відомий євро парламентар Елмар БРОК, з 8 до 10 години ранку 16 січня буде розглядати на своєму екстреному засіданні низку міжнародних питань, серед яких – обмін думками про останні внутрішньополітичні події в Україні у контексті ad-hoc візиту делегації Європарламенту в Україну, запланованого на період з 28 по 30 січня цього року.

Загалом, під час екстреного засідання Комітету у закордонних справах заплановано обговорення лише трьох питань:

• уповноваження країн-членів ЄС ратифікувати, в інтересах Європейського Союзу, Договір про торгівлю зброєю;

• доповідь керівника місії Європейського Союзу за спостереженнями за проведенням загальних виборів у Гондурасі 24 листопада 2013 року;

• обмін думками про останні внутрішньополітичні події в Україні у контексті ad-hoc візиту делегації Європарламенту в Київ.

За попередньою інформацією групи Geostrategy, участь представників України на засіданні Комітету у закордонних справах Європейського Парламенту поки що не передбачається.
Джерело

peredplata