Крах Вашківецької Маланки

Крах Вашківецької МаланкиВашківецька Маланка (Переберія) не виконала цього року своєї функції — народної містерії, народного національного нерва. Вона не відповіла на виклики суспільства. У чому причина? Поки що невідомо. Але з Переберії зник Майдан. Зникли беркутівці, котрі карають беззбройних студентів. Зникли Янукович, Азіров та інші наші політики. Критикували тільки Путіна та «Газпром».
Невже гроші Фірташа сильніші за історичну правду? Невже Папієв зумів навіть Вашківецьку Маланку затоптати своїми труханівськими кігтями?! Де ви, справжні українські патріоти? Заховалися за масками «дідів», «бабів», «ведмедів», «пасічників» та «лісапедного батальйону»?
З Вашківецькою Маланкою не змогли впоратися жодні імперіалісти і загарбники: ні Австрія, ні Румунія, ні Росія. А Папієв впорався. Приструнчив тихо-мирно, очолив і спрямував у своє регіональне русло. А у ньому нема чистої майданівської води. Там тече муст ригівський.
Приборкавши Вашківецьку Маланку (Переберію), Георгій Галиць відвідав Красноїльськ, де заявив, що тільки їхня Маланка вартує туристичного продукту. Бо вона не відповідає на «злобу дня», як це робила Вашківецька Переберія. Нехай Галиць з Папієвим заспокояться: Вашківецька Переберія уже не відповідає «на злобу дня». Вона їздить на «лісапедах» ригівськими дорогами і співає осанни Азірову з Януковичем.
Аби це шляк трафив!
Петро КОБЕВКО

peredplata