Царьов: Країна мені подобається все більше і більше

Депутат-регіонал, один з головних лобістів \”російського вектора\” розвитку України Олег Царьов задоволений прийнятими в Україні скандальними законами.

Про це він заявив в ефірі \”Громадського телебачення\”.
За його словами, четвер, коли Рада в \”ручному режимі\” прийняла ряд законів, які в опозиції називають введенням диктатури, був \”хорошим днем\”.

\”Країна мені подобається більше і більше… Я вважаю, що це йде на користь країні\”, – сказав депутат.

Він також підтримує ініціативи, що стосуються статусу \”іноземних агентів\” для громадських організацій.

\”Всі ці фонди підтримують тільки ту владу, яку поставили американці\”, – обурився Царьов.

За його словами, немає нічого драматичного і в прийнятому законі про наклеп.

\”Це буде давати можливість говорити більш м\’якими формулюваннями. І говорити речі, під які є аргументація і докази\”, – сказав Царьов.

Українська правда

Царьов — учасник скандалу 2004 року із транзитним сервером через який у Центральну виборчу комісію надходили дані із регіонів про так звану «перемогу» Віктора Януковича на виборах Президента.
В червні 2013 року Царьов сказав, що День Конституції — це не свято, а день ганьби українського народу.
В 2013 році Царьов запропонував зробити суржик державною мовою в Україні.
Разом з кількома іншими депутатами Царьов в 2013 році виступив з ідеєю щодо відновлення пам\’ятника в Києві російському шовіністу Столипіну, який українцям відомий як гнобитель української мови та культури.
Царьов також був учасником більшості бійок в Верховній Раді i не просто із задоволенням махав кулаками, a ще й хизувався своїми «подвигами» на персональному сайті і потрапив до рейтингу «найкращих бійців».
Один із 148 депутатів Верховної Ради України, які підписали зверення до Сейму Республіки Польща з проханням визнати геноцидом поляків події національно-визвольної війни України 1942–1944 років. Цей крок перший Президент України Леонід Кравчук кваліфікував як національну зраду.
Незважаючи на свою активну боротьбу проти підписання Україною Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та за заборону в\’їзду в Україну іноземних громадян, зокрема з ЄС, під час зимових канікул у Верховній Раді Олег Царьов разом зі своєю дружиною, чотирма дітьми, пенсіонеркою-мамою та навіть французьким бульдогом Піпітою поїхав автом у подорож країнами Євросоюзу. Новий 2014 рік зустрічали в Карлових Варах (Чехія), а потім усією сім\’єю поїхали кататись на лижах в Італію.

(Вікіпедія)

peredplata