Викрадення вільної України

Викрадення вільної УкраїниДіагноз причин: російські \”дешеві\” кредити мають політичну ціну втрати незалежності та демократії України.

Діагноз методів: ПР не може бути партією, це ОПГ.

Діагноз наслідків: диктатура генерал-губернатора Малоросії Януковича готова для легалізації.

План лікування:

1. Ніякої паніки та розпачу. Предки боролися в гірших умовах. Нас мільйони і ми сильніші за купку злодіїв.

2. Створюємо Народний Фронт Майдан (як я і пропонував назвати організацію з самого початку) і реально перетворюємо його в мільйонний народний рух опору. Максимальна самоорганізація і мінімальна бюрократія. Керівник в місті, районі чи області – той, хто веде за собою людей, а не персона по квоті.

3. Лідери опозиції припиняють виборчу президентську кампанію. Рейтинги, комбінації і піар – до дупи. Інакше там будемо всі разом.

Натомість політики просять, якщо треба – то й навколішках, просять людей перейти від маніфестацій вихідного дня до штурму правлячої банди з Дня Злуки 22 січня.

4. В призначений час мобілізації всі українці – на столицю. Зі своїми автомобілями, бусами, вантажівками, тракторами – битися за вільну Україну. Мери вільних міст і містечок – запрошуємо на екскурсію до Києва з усім комунальним господарством. Студенти – на вулицю, битися за своє європейське майбутнє. Кияни – на вулицю, битися за свій столичний гонор. Політики – на вулицю, разом з сім\’ями і помічниками, на своїх авто і пішки – битися за демократію в цій країні.

Втрачати вже нічого. Прийняті закони – це тюрма суворого режиму для всіх, хто почуває себе вільною людиною.

Це той час, коли перевіряється на практиці \”Душу й тіло ми положим за нашу свободу\”!

Це момент істини.

Юрій Луценко
політик, \”Третя Українська Республіка\”

peredplata