Голос України і Урядовий кур’єр поки не знають, чи публікуватимуть \”диктаторські\” закони

Голос України і Урядовий кур’єр поки не знають, чи публікуватимуть "диктаторські" закониВидання Голос України та Урядовий кур’єр у вівторок точно опублікують закон про Бюджет на 2014 рік, але поки не отримали остаточного підтвердження про друк інших законів від 2014 року.
Про це повідомляє \”Українська правда\”.

\”Спецзв\’язок ще не привіз оригінали. У нас 11 законів, в тому числі бюджет уже в електронному вигляді є, але як тільки спецзв\’язок привезе підписані, значить вони будуть опубліковані\”, – сказала редактор \”Голосу України\” Віра Андреєва.

\”Все, що приймалося 16 грудня, всі ці закони ми маємо в електронному вигляді.

Вони можуть приїхати і о пів на шосту. Ми їх чекали в п’ятницю, вони не приїхали, спецзв\’язку не було. Ми чекали тоді, сьогодні ми чекаємо знову\”, – зазначила вона.

За словами Андреєвої, дедлайн – 18:00. \”Вони можуть зараз привезти, а можуть о пів на шосту\”, – сказала вона.

На питання, чи точно в понеділок спецзв\’язок має привезти закони, вони відповіла, що не знає.

\”Я сиджу тут і чекаю і більше нічого сказати не можу\”, – зазначила Андреєва.

Водночас у виданні \”Урядовий кур’єр\” повідомили, що готують до публікації лише бюджет, оскільки на інші закони поки не отримали спецзв\’язком.

\”Однак я не можу вам сказати, бо мені документи заносять, можуть і за 5 хвилин занести. О 17:15 ми здаємо у друк, до цього часу можуть занести\”, – повідомив представник видання.

Українська правда

peredplata