У буковинському «УДАРі» створено Центр допомоги учасникам Євромайдану

Ухвалення 16 січня Верховною Радою антидемократичних законів, спрямованих проти громадян, стали останньою краплею, що переповнила чашу терпіння людей. Результатом такої безвідповідальної політики влади стали трагічні події 19-22 січня на вулицях Києва, які призвели до кровопролиття й людських жертв.
У зв’язку з таким розвитком подій Євромайдану, Чернівецька обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» повідомляє про створення Центру допомоги активістам Євромайдану з метою правової допомоги учасникам Євромайдану.

Народний депутат України, голова Чернівецької обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Роман Ванзуряк закликає буковинців бути обачними:
– Ми бачимо, які події відбуваються сьогодні в Україні. Спроби «зачистки» Майдану спровокували ескалацію конфлікту. Все більше громадян висловлюють бажання поїхати і підтримати Євромайдан. Це підтверджується на практиці: за останню добу у нашу обласну організацію звернулись більше сотні чоловіків, які готові у будь-яку мить вирушити у столицю. Ми всіма силами підтримуємо громадян. Але я закликаю буковинців, які їдуть на Майдан – не їдьте самовільно. Координуйте дії з нашою обласною організацією, залишайте свої контакти, щоб ми могли забезпечити вашу безпеку. Це дозволить нам постійно контролювати місце вашого перебування. Український народ пішов на великі жертви, тому зараз, у цей важкий для країни час, ми повинні всіма способами перешкодити незаконному затриманню чи викраденню людей.

Як повідомили у прес-службі буковинського «УДАРу», Центр допомоги учасникам надаватиме, у першу чергу, юридичну допомогу усім, на кого чинять тиск у будь-якій формі. Наступне завдання – контроль людей, які перебувають на Майдані: постійний зв\’язок із ними, інструктаж правил поведінки в епіцентрі подій, вироблення чіткого плану дій, забезпечення постійного координатора у Києві від нашої обласної організації.

Чернівецька обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» просить адвокатів долучитися до Центру допомоги учасників Євромайдану для надання юридичної допомоги усім, хто може постраждати за висловлення своєї громадянської позиції.

Також обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» вдячна усім свідомим та активним громадянам, які підтримують та допомагають Майдану. За будь-якою інформацією звертайтесь в обласну організацію Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» за адресою вул. М. Заньковецької,5 або за телефоном (098) 674 42 14.

peredplata