Звернення Народної ради Чернівців до депутатів від партії регіонів

Звернення Народної ради Чернівців  до депутатів від партії регіонів
Шановні депутати
місцевих рад від партії регіонів в Чернівецькій області!

Серед вас є й шановні та відомі на Буковині люди, які потрапили в ряди членів та фракцій ПР в силу різних причин та життєвих обставин. Звертаємось до вас, бо сподіваємось на прояви мужності та наявність сумління з вашого боку.
На даний час Партія регіонів остаточно перетворилася з політичної партії в злочинне угрупування, яке узурпувало в неконституційний спосіб усю владу в країні. Через дії представників «Партії регіонів» (надалі партією її можна називати тільки в лапках) Україна знаходиться в стані найбільшої та найдраматичнішої суспільно-політичної кризи за весь період державної незалежності. Однак ті, хто довів країну до цього стану, не лише не зробили жодного кроку для розв’язання кризи, але навпаки – посилюють процес перетворення демократичної держави, орієнтованої на інтеграцію з Європейським Союзом, на тоталітарний осередок нової євразійської псевдо-імперії з центром у московському Кремлі.
За період загострення політичної кризи Україна на очах її громадян звернула з євроінтеграційного курсу та стала на шлях зближення з авторитарними режимами Російської Федерації та її сателітів. На цьому тлі відбулися численні криваві розправи над противниками режиму, розгорнулася системна кампанія індивідуального терору – із побиттями, підпалами машин та офісів, залякуванням, шантажем та вбивствами.
16 січня 2014 року на очах у засобів масової інформації (а отже – громадян України та спостерігачів за ситуацією в демократичних країнах світу) в незаконний спосіб відбулося прийняття бюджету, в якому головними статтями витрат стали видатки на посилення поліцейського режиму в країні. Водночас була блискавично, без жодного обговорення, прийнята низка законів, які повністю знищують всі демократичні надбання України, гарантовані Конституцією – свободу слова, свободу мирних зібрань, свободу пересування. В цьому процесі головну роль зіграли депутати від фракції «Партії Регіонів», зокрема, й ті, що представляли наш край – Артем Семенюк та Генадій Федоряк, Іван Попеску, Іван Мирний та Ян Табачник.
Ми, члени Чернівецької обласної Народної ради, переконані самі й переконуємо вас: сьогодні ви, представники «Партії Регіонів» у місцевих органах влади, повністю розділяєте відповідальність за дії своїх «старших» колег по партії. На вас лежить така ж сама провина за перетворення хай і незрілої, але демократичної України, на тоталітарну державу, для якої зачиняються двері цивілізованого світу. Відтак, вашим моральним обов’язком сьогодні має стати прийняття єдино правильного рішення – залишити ряди «Партії Регіонів», аби таким чином позбавити це угрупування можливості узурпації влади. Лише так ви можете реабілітуватися в очах суспільства, яке прагне для України долі розвиненої демократичної держави, а не поневоленого придатку євразійських режимів.
Громадянський обов’язок кожного народнообраного депутата – бути з своїм народом, разом боротися за свою Незалежність та Волю України!

26 січня 2014 року
м.Чернівці

Чернівецька обласна Народна рада

peredplata