Це судимий бандит, гвалтівник з януківської банди – ПС публікує компромат на Михайла Ланьо

Це судимий бандит, гвалтівник з януківської банди – ПС публікує компромат на Михайла ЛаньоОзброєний підрозділ ПС атакував людину, що кришує організовану злочинність на Закарпатті та міцно пов’язаний з місцевими силовиками та іншими органами влади, запевняють в ПС

Патріоти України наводять звинувачення «Правого сектору» а також офіційну біографію людини, котра стала одним з головних “героїв” сьогоднішнього дня. Михайло Ланьо. Це судимий бандит гвалтівник з януківської банди.

Михайло Ланьо належав до членів злочинних угруповань. Мав кличку «Блюк». На початку 2000-х прийшов у місцеву владу Закарпаття. За повідомленням ЗМІ, раніше був судимий за статтею 117 КК України («згвалтування»), очолював найпотужніше в регіоні організоване злочинне угруповання. За даними ЗМІ, Михайло Ланьо, зокрема, мав відношення до місцевої наркоіндустрії: виробництво «первинтину», завезення з-за кордону кокаїну і «екстазі», нелегальних поставок алкоголю та інш.

У 1998 році був затриманий за підозрою у вбивстві кримінального авторитета Івана Вінера, якого знайшли застреленим у власному автомобілі. Проте по закінченню трьох місяців Михайла Ланьо випустили. До звільнення реального підозрюваного, як повідомляється у ЗМІ, мав відношення, на той час начальник Мукачівського міського відділення міліції Віктор Іванович Чепак, кум Віктора Балоги, і сам Віктор Балога, на той час Глава Секретаріату президента України В. Ющенка.

Михайло Ланьо – соратник Медведчука, колишній регіонал, нині депутат Верховної Ради. У кримінальних колах відомий як «Блюк». У 1998 році Ланьо зі своїм шефом, кримінальним авторитетом Іваном Вінером («Козі»), поїхав у справах, а невдовзі Вінера знайшли убитим. Ланьо тримали під арештом три місяці, але зусиллями кримінальних кіл його звільнили. Долею Ланьо переймався особисто начальник Макачевськогї міліції Віктор Чепак, який за цю послугу став начальником УМВС Закарпаття. В умовах постреволюційної України Чепак балотувався на голову Антикорупційного бюро.

На сьогодні Ланьо очолює найбільшу кримінальну банду Закарпаття, яка під прикриттям міліції займалася не лише контрабандою та іншими злочинами, але й ґрунтовно готувалася до створення «Закарпатської народної республіки». Проводилися вишколи бойовиків, завозилася зброя. Це – штрихи до портрету.
Ланьо Михайло Іванович. Офіційна біографія

Народний депутат України VII, VIII (з 2014 р.) скликання, член групи «Воля народу» (з 2014 р.), член Комітету з питань запобігання і протидії корупції (з 2014 р.), член Партії Регіонів.
Місце народження та освіта: Народився 17 листопада 1964 року у с . Куштановиця Закарпатської області. У 2003 році закінчив економічний факультет Ужгородського державного інституту інформатики, економіки і права.
Кар’єра: У 1996-2003 рр. – президент ФК «Приладист».
У 2004-2006 рр. – президент ФК «Підгоряни».
З 2006 року став Головою Федерації футболу Закарпаття. З 2007 року увійшов до складу виконко
у ФФУ.
У 2002-2006 рр. – депутат Мукачівської міськради.
У 2003 році був обраний депутатом Закарпатської облради ( до 2012 р.).
У 2012-2014 рр. – народний депутат України VII скликання від Партії Регіонів. Член Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (з 2012 р.). На час виборів: віце-президент ТОВ «Універсал-М».
Восени 2014 року був обраний народним депутатом України VIII скликання. Член Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.
Джерело: http://patrioty.org.ua/tse-sudimiy-bandit-gvaltivnik-z-yanukivskoyi-bandi-ps-publikuye-kompromat-na-mihayla-lano/

peredplata