На зоні кримінальні авторитети оголосили “казлами” всіх “титушек”

На зоні кримінальні авторитети оголосили “казлами” всіх “титушек”Політичне протистояння в Україні між владою і її народом докотилося і до в\’язниць. Як повідомляє сторінка харківського Евромайдана в «Фейсбуці» з посиланням на підтверджені джерела, кримінальні авторитети прийняли рішення щодо всіх підтверджених провокаторів-«тітушек», які потраплять за ґрати.

«Тітушкам» на замітку. Є інформація з-за паркану. Авторитетні люди оголосили по СІЗО і зонам України «майданівців» – політичними, поза «мастю» і заборонили будь- який наїзд на них, а тільки підтримку куривом і продуктами. Що стосується так званих «тітушек». Будь-яке співробітництво з мусорами розцінюється як «контакт кумівський» тому вони оголошуються «казлами», – йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв «Новий Регіон». З посиланням на видання «Аргумент», вербувальники «тітушек» з харківського бійцівського клубу «Оплот» так і не змогли відправити в Київ «заявлені» 400 бойовиків у понеділок, 20 січня.

За інформацією джерела, несподівано для себе організатори команди погромників-гастролерів зіткнулися з жорсткою протидією зі сторони ряду «авторитетних» в регіоні осіб. Які в категоричній формі поклали кінець вербування «тітушек» в Харкові.

«Бити людей за гроші на стороні «мусорів» не по понятіям», – передає слова джерело.

Більш того, футбольні «ультрас» Харкова у своєму колі прийняли рішення «мочити» місцевих «титушек», які, на думку їхніх ватажків, «ганьблять Харків, б\’ючи простих людей за гроші».

Джерело

peredplata