Галиць хоче підставити міліцію Буковини

Галиць хоче підставити міліцію Буковини Хоча й запізнілою стала заява голови фракції партії регіонів у Чернівецькій області Георгія Галиця, але він ще раз спробував відвести удари народного гніву від себе, Папієва та їхньої злочинної партії.
Засуджуючи уряд і керівників держави у пролитті крові невинних студентів, Галиць у той же час хоче перекласти вину за це на правоохоронців.
Зокрема, на начальника міліції у Чернівецькій області генерала Демидова.
У заяві про скликання позачергової сесії облради Галиць намагається свою вину і вину Папієва перекласти на міліцію. У ній він пише, що на сесії треба розглянути питання і з’ясувати причини політичного протистояння в області, притягнути винних до відповідальності і… заслухати звіти правоохоронців щодо їхньої ролі у посиленні суспільного протистояння.
У той час коли міліція області доклала всіх зусиль для стримування застосування сили проти народу, а влада її кидала на людей і змушувала їх бити, ПеРдолята надумали звинуватити у всьому міліцію, а не себе.
Звичайно, міліція понесе свою частку вини, якщо така виявиться. Але відповідати будуть і Папієв, і Галиць, і Гайничеру, і вся їхня злочинна партія регіонів.
Петро КОБЕВКО

peredplata