СБУ — з народом (відео з першим заступником управління полковником Литвиновим)

Невідомо достеменно, чи керівники силових структур Буковини виявилися такими розумними, чи такими порядними чи суперпоінформованими, що досі не зробили жодної помилки у стосунках з народом.

Папієв і його партія регіонів, політики і влада вже наробили стільки біди, що не відмолять її усе своє життя. Натомість начальник міліції Демидов та начальник управління СБУ в Чернівецькій області Семишкур зайняли єдину правильну позицію — разом з українським народом. Завдяки цьому на Буковині революція проходить без крові, без надмірної агресії, без руйнації та пожеж. Аби так було й надалі. Саме про те, як ведуть себе працівники СБУ, розмова з першим заступником управління полковником Литвиновим.


І насамкінець полковник Литвинов сказав про те, що в цих умовах дуже легко загубитися у натовпі кільком румунським спецпризначенцям, котрі можуть спровокувати людей на штурми. Коли б, не дай, Боже, вони увійшли в управління СБУ, то не брали би зброю чи якісь матеріальні речі. Їм потрібна інформація. І те, що напрацьовано десятиліттями нашими спецслужбами, умить могло би опинитися в Румунії, яка використала би її проти України. Тому всій нашій громаді треба бути дуже уважною та разом з правоохоронцями ставати на захист Української держави та українських національних інтересів.
Петро КОБЕВКО

peredplata