На Буковині затримали вбивцю

62-річний житель села Берегомет Кіцманського району під час спільного розпиття спиртних напоїв наніс смертельні травми своєму товаришу.

Вранці 26 лютого до міліції надійшло повідомлення про те, що у селі Берегомет виявлено тіло невідомого чоловіка із ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Правоохоронці з’ясували, що загиблим є 42-річний мешканець цього ж села, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотичних засобів.

Ввечері під час застілля між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар наніс своєму гостю декілька ударів сокирою. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Аби приховати свою причетність до вбивства, зловмисник на візку відвіз тіло загиблого на сусідню вулицю. Там його і знайшов місцевий мешканець, який звернувся до міліції.

Отримавши інформацію, працівники міліції оперативно відреагували і «по гарячим слідам» затримали підозрюваного.

Як повідомив начальник Кіцманського РВ УМВС України в Чернівецькій області Сергій Фредина, за даним фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі триває слідство.

peredplata