Папієв захворів, Галиць і Унгурян – у відпустках

Перший заступник голови ОДА Георгій Галиць у відпустці. Також у відпустці ще один заступник голови ОДА Олег Унгурян. Про це повідомляє molbuk.ua, з посиланням на заступника голови ОДА, керівник апарату Петро Рева.

– Зараз очікуємо розпорядження чи постанову Верховної Ради щодо звільнення голови обласної адміністрації, – каже Петро Рева. – Наскільки мені відомо, Михайло Миколайович перебуває вдома на лікарняному, чув, що він хворіє, у нього тиск. Але вже три дні з ним не спілкувався.

Незважаючи на зміни, адміністрація працює в звичному режимі. Щоправда, на дверях кабінету голови ОДА Михайла Папієва таблички немає. Поруч – оголошення, куди нести документи на підпис. У кабінеті порожньо. Без таблички й кабінет першого заступника голови ОДА Георгія Галиця. Він зачинений і навіть у приймальні нікого немає. Так само без таблички кабінет заступника Петра Реви. Він нині на робочому місці, але повідомляє, що в понеділок, 24 лютого, написав заяву на звільнення з особистих причин. Зараз чекає, що буде відповідне погодження.

Обов’язки голови Чернівецької ОДА виконує заступник голови ОДА, директор департаменту фінансів Кирило Крищенко.

peredplata