\”Свобода\” висунула Віктора Томака кандидатом на дострокові вибори

"Свобода" висунула Віктора Томака кандидатом на дострокові вибори Конференція Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” висунула кандидатом у депутати обласної ради на дострокових виборах по 14 округу керівника секретаріяту буковинської \”Свободи\” Віктора Томака. Кандидатура свободівця погоджена з партнерськими політичними силами. Про це 27 лютого 2014 року повідомив голова Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\” Віталій Мельничук.

\”Кандидатуру Віктора Томака делегати обласної партійної конференції підтримали одностайно. Це закономірно, адже Віктор вже багато років є членом ВО \”Свобода\” та керує секретаріятом обласної організації. 14 округ охоплює низку сіл Заставнівського району, і саме в цьому районі проживає родина Віктора Томака. Тож він добре знається на специфіці та проблемах округу\”, – розповів Віталій Мельничук.

Свободівець додав, що на останніх чергових виборах до обласної ради на цьому окрузі перемогу виборов свободівець Степан Спіжавка, який внаслідок важкої хвороби відійшов у инший світ. \”Віктор Томак довгий час працював разом із Степаном Георгійовичем, очолював його виборчий штаб під час парламентських виборів. Переконаний, що саме Віктор має продовжувати ті добрі справи, які започаткував Степан Спіжавка\”, – наголосив Мельничук.

Він повідомив, що Віктор Томак є єдиним узгодженим кандидатом з партнерськими політичними силами. За попередньою інформацією, опонентом Томаку може бути лише кандидат від комуністів.

peredplata