На Буковині обласний Комітет опору диктатурі ініціює позачергові сесії обласної та районних рад

На Буковині обласний Комітет опору диктатурі ініціює позачергові сесії обласної та районних радНа черговому засіданні обласного Комітету опору диктатури вирішено ініціювати позачергові сесії обласної та районних рад, на розгляд яких виносити і приймати звернення до керівництва держави з вимогою припинити політичне переслідування лідера опозиції Юлії Тимошенко та її ув’язнення. Адже місцеве самоврядування – це велика сила, і воно ще не цілком узурповане партією влади. «Ми закликаємо всіх буковинців не опускати руки! Ми не здаємося і будемо боротися за демократію в Україні! – заявив на засіданні Комітету головуючий Іван Мунтян – голова обласної організації партії ВО «Батьківщина». – Прийшов час об’єднатися не лише політикам, а й всьому суспільству. Разом ми переможемо!». Обласний Комітет прийняв Заяву з приводу винесення вироку Юлії Тимошенко

Заява Комітету опору диктатурі
з приводу винесення вироку Юлії Тимошенко

11 жовтня 2011 року стало сумним днем в українській історії. Нахабно і зухвало, без будь-яких юридичних підстав правлячий режим виголосив незаконний „вирок\” опозиційному лідеру Юлії Тимошенко.

Ганебна вистава у Печерському районному суді виявилась нічим іншим, як цинічною розправою режиму з політичним опонентом.

Сьогоднішній вирок Юлії Тимошенко – це спроба знищити опозицію, це виклик усьому демократичному світу.

І в Україні, і в світі всім зрозуміло, що цей суд був політичним і з самого початку не мав на меті встановити правосуддя. І ніхто – ні український народ, ні світова спільнота – ніколи не повірять у непричетність до цього дійства Віктора Януковича. Саме він та його олігархічно-мафіозний клан ініціювали розправу над лідером опозиції та безпосередньо нею керували. А тому злочинний вирок Юлії Тимошенко – це, насправді, вирок самому Януковичу і Ко. Місця в цивілізованому світі їм більше немає.

Буковинці! Сьогодні кожного громадянина України позбавляють права на вільне слово і незалежну думку, сьогодні разом із Юлією Тимошенко свободу відбирають у кожного з нас. Але це не повинно нас залякати, посіяти зневіру чи апатію. Ми мусимо гуртуватися, вистояти і перемогти. Брутальний наступ режиму Януковича має наштовхнутися на громадянський спротив усього українського суспільства. За Юлію Тимошенко, за свободу та демократію в Україні вже об’єдналися політичні сили, за свободу для українців висловився увесь цивілізований світ. Прийшов час сказати своє слово самим українцям! Згуртуймося у боротьбі проти диктатури! У цієї влади немає майбутнього, вона повинна піти геть!

Свободу Юлії Тимошенко!

Україні – волю!

Головуючий в Комітеті опору диктатурі
Голова Чернівецької обласної організації
ВО «Батьківщина» Іван Мунтян

peredplata