Михайлішин, Продан, «Рідне місто»…

Михайлішин, Продан, «Рідне місто»...Антикорупційний комітет при Народній раді Буковини виявляє все нові документи злочинної діяльності партії регіонів на території Чернівецької області.
Громадськість уже дізналася, що радник Михайлішина нашоукраїнець Василь Продан таким зовсім не був. Він, з’ясовується, на вибори до обласної ради у 2010 році йшов у команді з партією регіонів. А потім від «Нашої України» був висунутий членом виконкому міської ради. Обман на кожному кроці.
Наразі вже опубліковані матеріали про те, як Михайлішин з Проданом шкодили Папієву з Галицем.
Це окремі депутати міськради від партії регіонів звернулися до голови ПР Азарова, його заступника Рибака, аби вони вплинули на Михайлішина та Продана, котрі розвалювали їхню партію, і під прапорами «Рідного міста» хотіли будувати собі світле майбутнє.
Ось, що пишуть Ніконов, Урсулян, Ткач, Воронка, Томнюк, Якубчак, Гнатюк, Іванович та інші:

«…Однак останнім часом в.о. Чернівецького міського голови секретар міської ради Віталій Михайлішин діє всупереч рішенням фракції Партії регіонів, своїми діями завдає шкоди інтересам та авторитету партії, чинить тиск на ветеранів партії, які працюють у виконавчих органах місцевого самоврядування, не бере активної участі у партійному житті міської організації Партії регіонів, не вважає за потрібне радитися з однопартійцями при прийнятті суспільно важливих питань розвитку міста, дослуховується лише до своїх радників, які мають сумнівне політичне минуле і активно лобіюють політичні проекти, що можуть на виборах скласти конкуренцію Партії регіонів. В місцевих ЗМІ все частіше мусується думка про конфлікт між представником Президента України — головою Чернівецької ОДА, керівником нашої обласної партійної організації Михайлом Папієвим та секретарем міської ради Віталієм Михайлішиним. Такою ситуацією активно користуються опозиційні сили, що непокоїть рядових членів Партії регіонів.

Останнім часом в.о. Чернівецького міського голови –
секретар міської ради Віталій Михайлішин постійно себе позиціонує як представник ГІ «Рідне місто», яка у свідомості чернівчан асоціюється з Дмитром Фірташем, Юрієм Борисовим та одним із лідерів опозиційної партії «УДАР» Оксаною Продан. Чоловік Оксани Продан підприємець Василь Продан є членом виконавчого комітету міської ради від НСНУ (хоча до цієї партії не має жодного стосунку), є радником міського голови і має окремий кабінет у приміщенні міської ради, незважаючи на те, що офіційно не працює на оплачуваній посаді. В місцевих ЗМІ саме В.Продана називають «смотрящим» за містом Чернівці від Д.Фірташа, без його попередньої згоди не візується жоден проект рішення чи розпорядження. В.Продан супроводжує В.Михайлішина на всіх публічних заходах. Незрозумілу роль цієї особи, яка ніколи не працювала в публічній політиці чи бізнесі, є членом родини одного з лідерів опозиційної партії, що вдається до критики нашого Президента, Уряду, важко пояснити нашим партійцям, прихильникам нашої партії та виборцям.
Віталій Михайлішин публічно висловлює підтримку цій політичній ініціативі, максимально використовує надані йому повноваження для залучення ГІ «Рідне місто» до підготовки і проведення суспільно важливих міських заходів, просуває представників цієї структури на посади у виконавчі органи місцевого самоврядування, усуваючи з них представників Партії регіонів, попередньо дискредитуючи їх в очах громадськості».

Воно, може, так нічого й не значили б ці доноси один на одного, якби Продан заспокоївся і не прагнув би надалі впливати на розвиток політичної та соціальної ситуації у Чернівцях та області.
Зараз запустили чутки, нібито Буковину знову віддали Фірташу-Борисову. А це означає подальше керування Проданом.
«Правий сектор», Самооборона, Автомайдан у Чернівцях звозять на площу перед мерією старі шини і ледь не палять уже барикади. Їм набридла постійна брехня і постійне керування людьми, у яких дуже сумнівне моральне обличчя та минуле у житті, бізнесі й політиці.

Петро КОБЕВКО

peredplata