Знайдені документи в Межигір\’ї шокували активістів. Людей на Майдані вбивали за наказом Путіна!

Знайдені документи в Межигір'ї шокували активістів. Людей на Майдані вбивали за наказом Путіна!Журналісти знайшли чергові документи в Межигір\’ї, які склали в купу щоб вивести загальну картину. Результат просто шокував активістів, повідомив в бесіді з кореспондентом ELISE.COM.UA один із громадських активістів на правах повної анонімності.

Пряма мова:

«Я не маю права судити, або стверджувати, що саме Путін давав наказ вбивати людей на Майдані , оскільки це робота правоохоронних органів якими ми передамо знайдені документи, але я наведу Вам деякі незаперечні факти.

Янукович хвора людина, але не настільки … Ми знайшли докази , що на Інститутській діяв російський снайпер в кількості 35 чоловік. На Грушевського також був снайпер у кількості 7 осіб.

На Майдані, у готелі \” Україна і Козацький з самого початку Майдану чергував російський снайпер.

Ви не замислювалися, чому після того як Янукович хотів йти на перемир\’я, відразу гинули люди від рук снайпера?

Я Вам скажу чому … Янукович знав, що на Майдані були російські бійці і він знав, що будь-який знак перемир\’я для нього може закінчитися смертю, оскільки відразу починали вбивати людей. Янукович знав про це, але не міг цього протидіяти оскільки російські бійці йому не були підконтрольні.

Путін не хотів перемир\’я, про це свідчать загрози в письмовій формі які ми знайшли. Вони також не мають пізнавальних знаків, але це явно писалося з Кремля . У них йшлося про те, що ні кроку назад. Слідуючи доказам, Путін панічно боявся , що Янукович піде на поводу у опозиції, яка контролюється США та ЄС і розповість їм про щось страшне, а саме про якісь операції, нафта, якийсь кримський порт. Я припускаю, що вони з Януковичем мали бізнес. Янукович контролював постачання нафтопродуктів в Китай через Крим, а Путін забезпечував самі нафтопродукти.

У листівках говорилося, що Росія в будь-якому випадку захистить його , але він не має права йти на будь-який компроміс.

Також ми знайшли записки його однопартійців у яких говорилося про те, що Янукович має про що розповісти . Ці та інші факти причетності Путіна до вбивства людей ми передамо правоохоронцям.

Зараз можна сміливо сказати, що саме так і сталося. Янукович кілька разів хотів піти на компроміс, через кілька годин помирали десятки людей від рук снайпера.

Зрештою Янукович втік у Росію де його тримають під контролем щоб він не проговорився.

Також хочу сказати , що ми знайшли якісь телефонні апарати. Таких я не бачив ніколи в житті. Вони не мають логотипу, марки і моделі . Це також ми передамо в міліцію», – закінчив активіст, пише qirimtatar.org.

Джерело

peredplata