Дніпропетровські десантники в Криму вигнали війська РФ під загрозою самопідриву

Дніпропетровські десантники в Криму вигнали війська РФ під загрозою самопідривуДесантники відмовилися здати зброю і техніку.

Дніпропетровські десантники, які зараз перебувають на навчаннях у Криму, відмовилися скласти зброю перед російськими військами і навіть пригрозили підірвати себе, якщо в ході опору сили виявляться занадто нерівними.

Як повідомляють у прес-службі Міноборони, розвідувально-десантна рота з 25-ї Дніпропетровської повітряно-десантної бригади, вже давно знаходиться на навчаннях у Криму, виявилася заблокованою разом з солдатами 36-ї бригади берегової оборони в селищі Перевальне.

Російські десантники, побачивши, що крім морпіхів частина охороняють і дніпропетровські десантники, висунули ультиматум-скласти зброю або чекати негайного штурму.

\”На даний ультиматум офіцер 25-ї повітряно-десантної бригади підполковник Микола Палас відповів, що у нас достатньо вогневих засобів і боєприпасів для відбиття атаки. – \”Якщо наше подальше опір буде не можливим, ми підірвемо техніку, себе і вас!\”, – повідомляють в регіональному медіацентрі Міноборони України.

Росіяни, зіткнувшись з такою рішучістю оборонятися до останнього, більше з подібними заявами до десантникам не зверталися.

Джерело

peredplata