Кримські сепаратисти взагалі то – молдовани

Кримські сепаратисти взагалі то – молдованиСамопроголошений гайляйтер Криму Сергій Аксьонов і так званий голова кримського парламенту Володимир Константинов, які є маріонетками імперської Росії насправді, – молдовани.

Кримські сепаратисти взагалі то – молдованиСергі́й Вале́рійович Аксьо́нов народився 26 листопада 1972 року у місті Бєльці у північній частині Молдавії.

У 1989–1993 роках навчався у Сімферопольському вищому військово-політичному будівельному училищі.

У 1993–1998 роках — заступник директора кооперативу «Еллада». З жовтня 1998 до 2001 року — заступник директора ТОВ «Астерікс».[6] З квітня 2001 року — заступник директора ТОВ «Фірма Ескада».

В середині 1990-х проходив у міліцейських оперативних базах як учасник злочинного угруповання «Сейлем» на прізвисько «Гоблін».

З 2008 року — член громадських організацій «Російська громада Криму» (рос. Русская община Крыма) і «Громадянський актив Криму» (рос. Гражданский актив Крыма). У 2009 році увійшов до правління «Громадянського активу Криму», став співголовою Координаційної ради «За російську єдність в Криму» (рос. «За русское единство в Крыму») і очолив Всекримський суспільно-політичний рух «Російська єдність»,[5][10] у який увійшли такі проросійські організації республіки як «Російська громада Криму», «Громадянський актив Криму» і Кримська республіканська організація партії «Російський блок».

Лідер політичної партії «Російська єдність» (рос. «Русское единство»), заснованої 2008 року. На виборах до Верховної Ради АР Крим 2010 року «Російська єдність» набрала 4,02% голосів та отримала 3 депутатських крісла.

27 лютого 2014 року, після дострокового усунення президента України Віктора Януковича внаслідок Євромайдану, у захопленій озброєними автоматичною зброєю та гранатометами невідомими особами будівлі Верховної Ради АР Крим, з піднятим над будинком прапором Росії, його було незаконно проголошено новим прем\’єр-міністром республіки.
За повідомленням ТСН Генеральна прокуратура України звинуватила Аксьонова у злочині проти держави та у посяганні на територіальну цілісність України.


Джерело

Кримські сепаратисти взагалі то – молдованиВолодимир Константинов народився 19 листопада 1956 року у селі Володимирівка, Слободзейського району, Молдавської РСР.

Початкову освіту отримав у Научневській загальноосвітній школі, що в Бахчисарайському районі Криму. У вересні 1973 року розпочав трудову діяльність на Альмінському комбінаті будівельних матеріалів тресту «Кримбуддеталь» в Сімферополі, у якості помічника машиніста каменерізної машини. Після навчання у Сімферопольській філії Севастопольського приладобудівного інституту (вересень 1974 року — липень 1979), за спеціальністю «промислове та цивільне будівництво», працював майстром в Кримському ремонтно-будівельному управлінні.

З жовтня 1979 року по червень 1981 проходив службу у Збройних Силах СРСР.

З 1981 року розпочав роботу на Кримському спеціалізованому ремонтно-будівельному управлінні тресту «Укррембудматеріали». Розпочавши свій робочий шлях на посаді майстра, згодом став виконавцем робіт, головним інженером і потім начальником підприємства, будучи обраним у відкритому голосуванні:Це непросто – прийти на місце діючого директора з новою програмою і перемогти у відкритому голосуванні …

У 1991 році Володимир Константинов став генеральним директором орендної фірми «Консоль». Через два роки компанію було реорганізовано в ТОВ фірма «Консоль ЛТД» і він був генеральним директором фірми по 1998 рік. Саме у 1998 році був обраний депутатом Верховної Ради Автономної Республіки Крим. Пізніше займав посади президента-голови (1998–2001 роки) та Голови правління фірми «Консоль ЛТД» (2001 рік).

Наступною посадою, яку обіймав Константинов було місце голови корпорації «Укрросбуд», на якому він перебував з грудня 2001 року по серпень 2004 року. З серпня 2004 року по 2010 рік був президентом корпорації. Компанія працює не тільки у будівельній сфері:Сьогодні у компанії є і спортзали, і свій завод з виробництва мармуру, і кар\’єри, і три ресторани.

У 2004 році брав активну участь у виборчій кампанії тоді кандидата в президенти Віктора Януковича, працював у штабі Партії Регіонів під час Парламентських виборів 2006 і 2007 років.

У 2006 році став депутатом Верховної Ради Автономної Республіки Крим V скликання від виборчого блоку \”Партія регіонів; Партія «Руський блок» — Блок «За Януковича!». Є головою депутатської фракції Верховної Ради Автономної Республіки Крим \”Блок «За Януковича».

Будучи обраним у березні 2010 року Головою Верховної Ради Криму залишив посаду президента корпорації, вийшов з усіх структур, в яких був засновником, і передав їх в управління. Свій прихід у політику пов\’язував із бізнес-інтересами:Займаючись бізнесом, зрозумів: не можна побудувати рай серед руїн. Правда, великих проблем у мене в бізнесі не було. Я вже давно протаранив собі дорогу і намагався сам захищати свої інтереси. Однак, як би успішно не працювала твоя компанія, на неї будуть впливати фактори загальнодержавної політики.

З квітня 2010 року — державний службовець 1-го ранґу.[8]

Головним підсумком дворічної роботи на посаді спікера Константинов вважає «трансформацію в керівництві кримської організації Партії регіонів»:Моя роль була в тому, щоб трансформація, яка відбулася в керівництві кримської організації Партії регіонів, кадрове оновлення пройшло більш чи менш безболісно. Я цю роботу виконав.

У березні 2014 року депутат від Батьківщини Андрій Сенченко повідомив, що підприємства Константинова заборгували банкам великі суми, що дозволило Росії використовувати його як маріонетку у справі окупації Криму.


Джерело

peredplata