\”Удар\” рекомендує Романа Ванзуряка на посаду губернатора Буковини (заява)

Заява
Ради Чернівецької обласної організації Політичної партії \”УДАР Віталія Кличка\”

У зв\’язку із ситуацією, що склалася стосовно призначення в. о. Президента України О. Турчиновим на посаду голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Романіва, Рада Чернівецької обласної організації повідомляє:
Кандидатура Михайла Романіва пройшла процедурні етапи обговорення на центральному та місцевому рівнях політичними партіями ВО \”Батьківщина\”, \”УДАР Віталія Кличка\” та ВО \”Свобода\”, після чого Указ про призначення підписав в. о. Президента України О. Турчинов.

Рада Чернівецької обласної організації вважає за доцільне заявити:
1. Партія \”УДАР Віталія Кличка\” не несе одноосібної відповідальності щодо призначення Михайла Романіва на посаду голови Чернівецької ОДА, про що йдеться у його заяві від 17.03.2014 р.
2. Політична партія \”УДАР\” брала рівнозначну з іншими партіями участь у процесі рекомендування пана Романіва на посаду голови Чернівецької ОДА. Тому повідомлення про виключну участь нашої політичної сили в процедурі призначення даної особи на посаду голови ОДА не відповідають дійсності. Ми розцінюємо їх як певного роду провокацію, метою якої є дискредитація нашої політичної сили та Лідера Партії «УДАР» Віталія Кличка.
3. Рада Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» рекомендує Романа Ванзуряка як гідного кандидата, як людину, яка відповідає духу часу, яка готова взяти відповідальність за розвиток та діяльність краю у кризовий період.

Прийнято Радою ЧОО ПП «УДАР Віталія Кличка»
17.03.2014 р.

peredplata