Правий сектор Буковини таки правий

У ситуації, яка склалася на Буковині на висоті порядності виявився тільки Правий сектор. Саме бійці цієї організації послідовно, чесно і сміливо відстоюють принципи, які вони відстоювали на Майдані і готові пожертвувати свої життя сьогодні у війні з Росією.

Коли політики-угодовці та колаборанти домовлялись з силовиками, Правий сектор став на своєму і добився змін у всіх структурах правоохоронних органів області.

А з призначенням губернатора Михайла Романіва бійці Правого сектора власним прикладом провчили політиків і традиційних незмінних багаторічних громадських діячів. Вони наполягли на тому, що Романів в цих умовах не має морального права займати найвищу посаду області.

Тоді, коли всі парламентські політичні партії «Удар», ВО «Батьківщина», «Свобода» беззаперечно погодились з кандидатурою Михайла Романіва, Правий сектор Буковини категорично її заперечив. Більше того, Народна рада Буковини ГО «Майдан» мають піти на «поклон» до Романіва і висловити йому підтримку. Це зробив голова виконкому ГО «Майдан» Юрій Івашин, члени: Олексій Коломієць, Іван Мунтян, Віра Китайгородська та інші. Тоді вони висловили довіру кандидатурі Романіва, тепер кажуть, що вони просто не заперечували.

До речі, знову ж таки в одному залі на представленні губернатора Романіва, були присутні і члени Народної ради Буковини, і вчорашні регіонали (такі як Олег Унгурян, який і раніше в Народному домі з ними вже збирався).

Що ж спільного мають майданівці з агресивними антимайданівцями?

На підтримку Михайла Романіва як «пилипи з конопель» вигулькнули представники Українського Народного дому на чолі із Стариком і Бешлеєм (котрий раніше написав донос в прокуратуру на студентів Буковини). Дивним було і сусідство з ними Анциферова і Зав’ялова, але навіть і це їм не допомогло. Бо за Правим сектором Буковини була правда і Майдан, а над ним «Небесна сотня», яка пильно дивиться чи не зраджуємо ми ідеї та правді.

Романів не став губернатором Буковини…
Петро Кобевко

peredplata