Вимога Правого Сектору Буковини

Вимога Правого Сектору Буковини 1. Негайне звільнення затриманих товаришів О.Музичка в Рівному, під час вбивства Сашка бандитами з УБОЗу. Вони стали свідками неприхованого вбивства, і їх намагатимуться ховати від громадськості і ЗМІ за гратами;
2. Негайне звільнення з посад Авакова, Євдокимова і керівників тих підроздолів УБОЗ, які вчинили вбиство;
3. Негайно почати розслідування вбивства, з долученням до слідчої групи представників громадськості і ЗМІ;
4. Негайний арешт всіх працівників УБОЗ причетних до вбивства, слідчими СБУ ( Андрій Левус );
Закликаємо всіх зберігати спокій, але негайно добиватися вище наведених вимог! Не забувайте, що МВС так довго було інтегроване на Москву, що замовник може сидіти і в Кремлі, маючи на меті спровокувати внутрішній конфлікт між Правий Сектор і цією тимчасовою горе-владою.
Але відставку керівництва МВС, і негайного розформування УБОЗу ми всі маємо вимагати негайно, не залежно від політичних симпатій та ставлення до Олександра Музичка (Сашка Білого)! Адже якщо сьогодні в МВС збережуть кілерів які вбивають при затриманні підозрюваних – то завтра вони знову з дахів розстрілюватимуть вже не сотні, а тисячі мирних демонстрантів. Це вбивство, власне, й було можливим, саме через те, що не затриманий жодний снайпер які стріляли в нас 18-20 лютого. Може саме для того, щоб мати власний підрозділ кілерів їх і не затримують, і не називають їх імен?!

Правий Сектор Буковини

peredplata