У Чернівцях створено Координаційну раду з протидії корупції

У Чернівцях створено Координаційну раду з протидії корупціїПри Чернівецькій міській раді утворено Координаційну раду з питань запобігання та протидії корупції, забезпечення громадської безпеки. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 25 березня, на черговому засіданні виконавчого комітету. Наразі затверджено положення про раду та її персональний склад.

Координаційна рада з питань запобігання та протидії корупції, забезпечення громадської безпеки при Чернівецькій міській раді складається із представників громадських організацій та об’єднань. Вона розроблятиме і подаватиме виконавчому комітету Чернівецької міської ради пропозиції щодо пріоритетних напрямків реалізації державної антикорупційної політики та покращення роботи виконавчих органів Чернівецької міської ради зі спеціально уповноваженими суб\’єктами у сфері протидії корупції, сприяння аналітичному, інформаційному, науково-дослідному забезпеченню здійснення заходів щодо запобігання і протидії корупції у виконавчих органах Чернівецької міської ради, відділах створених при них, підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади м.Чернівців.

Також вона сприятиме спеціально уповноваженим суб\’єктам у сфері протидії корупції у здійсненні заходів щодо виявлення та припинення корупційних правопорушень, які виникають у процесі діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради, та надання Чернівецькому міському голові, виконавчому комітету Чернівецької міської ради та Чернівецькій міській раді рекомендацій щодо їх усунення.
Окрім того рада координуватиме діяльність, пов\’язану із забезпеченням громадської безпеки у Чернівцях.

Прес-служба Чернівецької міськради

peredplata