У Чернівцях створять батальйон територіальної оборони

У Чернівцях створять батальйон територіальної оборони На базі Чернівецького обласного військкомату формується батальйон територіальної оборони. Про це повідомив Військовий комісар Чернівецького обласного військового комісаріату полковник Віталій Чурай, відповідаючи на офіційний лист ректора ЧНУ Степана Мельничука.

– На базі Чернівецького обласного військового комісаріату формується батальйон територіальної оборони із числа військовозобов’язаних нашої області, який буде виконувати завдання на території Чернівецької області виключно в інтересах області, – йдеться у відповіді на офіційне звернення ЧНУ.

У звернені до обласного військкомату, С.Мельничук від імені викладачів і співробітників ЧНУ попросив надати інформацію про міру та форму надання допомоги колективами та окремими працівниками ЧНУ військовим частинам та підрозділам, що дислокуються у Чернівецькій області.
Військовий комісар, у відповідь на звернення, оросив надати допомогу щодо придбання необхідних матеріально-технічних засобів для комплектування батальйону.

Джерело: chv.tv

peredplata