Лікарі Буковини повстали проти Бочарова

Після перемоги Майдану люди почали говорити правду. Чимало проблем досі було в охороні здоров’я. Ця галузь загрузла в корупції та хабарництві. Чиновники від медицини стали чи не найбагатшими людьми в Україні. Вони вже не піднімуть свої зади, аби допомогти людині безплатно. Вони вже забули клятву Гіппократа. І тут на Майдані з’явилися нові медики. Молоді, розумні, чесні і порядні. Разом з внучкою великого лікаря Ольгою Богомолець вони вийшли на Майдани України. Вони врятували не одне життя не одного воїна. Вони рятували всіх: «Правий сектор», «беркутівців», самооборонівців і простих українців. Бо вони ЛІКАРІ.

Такі були й на чернівецькому майдані. З ранку до ночі молоді лікарі допомагали пораненим. Перев’язували рани, лікували опіки й добрим словом допомагали юнакам.

Та Майдан переміг. І після нього зявилися різні пройдисвіти від медицини. Вони, як і раніше, хочуть залишитися при владі. І знову керувати медициною. Їх багато і вони агресивні.

Зараз через Раду Майдану до влади у Чернівецькій області прагнуть проштовхнути лікаря Бочарова. Його дружина увійшла до Ради Майдану. Його кандидатуру вже подали на затвердження. Та колектив, де працював цей лікар, виступив категорично проти. Всі колеги його, медсестри і санітарки просять не допускати до влади людину, яка не поважає інших людей, не користується авторитетом і повагою. Колектив відділення, яким керує Бочаров, криком кричить не допускати його до керівних посад як людину, що «не має авторитету, шкодить якісному наданню медичної допомоги, створює негативну робочу атмосферу, принижує високе звання медичного працівника».

Під таким листом підписалися медики відділення, де працює лікарем Бочаров.

Лікарі Буковини повстали проти Бочарова

Лікарі Буковини повстали проти Бочарова

Що на це скаже нинішній голова ОДА Роман Ванзуряк, покаже «Час».

Вл.інф.

peredplata