У прокуратурі Чернівецької області – новий керівник

У прокуратурі Чернівецької області - новий керівникСьогодні заступник Генерального прокурора України Микола Банчук представив колективу прокуратури Чернівецької області новопризначеного керівника — старшого радника юстиції Павла Ванзуряка
Як зазначив Микола Банчук, новопризначений прокурор області є досвідченим працівником, який тривалий час працював на керівних посадах в органах прокуратури, зокрема, Чернівецької області, а отже, добре знає проблеми регіону. Його професіоналізм, принциповість, наполегливість та енергійність допоможуть досягти результатів у роботі очолюваного ним колективу. Також заступник Генпрокурора зазначив, що ефективна боротьба з корупцією, протидія проявам сепаратизму та організованій злочинності, відновлення довіри громадян є одними із основних завдань, покладених сьогодні на органи прокуратури. Кожен громадянин незалежно від його національності та віросповідання має відчувати захист своїх конституційних прав.
Довідково: Ванзуряк Павло Костянтинович в органах прокуратури працює з 1997 року. Обіймав різні керівні посади, зокрема був прокурором Садгірського та Першотравневого районів м. Чернівці, а також прокурором м.Чернівців, заступником прокурора Рівненської та Чернівецької областей.
Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata