Український адмірал не виключає можливості атаки російських військ на Півночі та Півдні

Український адмірал не виключає можливості атаки російських військ на Півночі та ПівдніВ української армії є достатньо сил, щоб результативно оборонятися.

Екс-перший заступник начальника Генштабу Збройних Сил України, адмірал Ігор Кабаненко на власній сторінці у Facebook проаналізував події в Україні та дії російських військ.

Він вважає, що потрібно звернути увагу на Південь, адже стратеги Кремля не будуть робити \”одноходовки\”. Мовляв, це – не в їх стилі. Також він вважає, що Росії немає доцільності розпочинати вторгнення лише зі Сходу. Тому логіка вимагає зустрічного відсікаючого удару з Півдня \”для оперативної швидкості, бо їм потрібні бліцкригові дії. Такі способи застосування військ відпрацьовували в РФ на навчаннях \”Запад\” у 2009-2013 роках\”.

Досі можливим залишається і удар з Півночі, де біля наших кордонів зосереджені найбільш підготовлені частини Кремля. Їхня мета – блокування або захоплення системи державного управління в столиці.

Водночас, зараз співвідношення наших військ до військ противника достатньо, щоб активно і результативно оборонятися. Можливості противника не треба перебільшувати, у нього багато слабких місць.

\”Ми вистоїмо!\”, -резюмував адмірал.

Джерело

Нагадаємо, що раніше Росія пообіцяла не нападати на східні та південні області України.

peredplata