Люди через Тимошенко перекрили дві міжнародні траси в Тернопільській області

Акція тривала годину
Вимагаючи відставки Верховної Ради і звільнення Юлії Тимошенко, прихильники БЮТ у Тернопільській області на годину перекрили дві траси.

З 11 до 12 годин сьогоднішнього дня активісти ходили туди-сюди по пішохідному переходу на окружній Тернополя, тим самим блокуючи автотрасу, що сполучає Білорусь з Румунією, передає кореспондент Gazeta.ua.

Інші аналогічним чином заблокували проїзд у селі Озерна – там проходить траса на Львів, по якій з центральної України їдуть до Польщі.

\”Хочемо розбудити Україну, оскільки ситуація в країні зараз вкрай загрозлива. І це стосується не тільки політичних процесів відносно лідерів опозиції. Ми ставимо питання про пільги афганцям, про пенсійної, земельної реформи. Влада просто знищує українців. Якщо вона не відступить, ми будемо йти на жорсткі методи\”, – заявив Gazeta.ua заступник голови обласної організації БЮТ Володимир Бойко.

Партієць не уточнив, які саме акції планують активісти. Проте він закликав всіх жителів сіл, які живуть біля важливих трас, приєднатися до акцій опозиції і перекривати автодороги в знак протесту проти чинного режиму.

За акцією прихильників Тимошенко в Тернополі спостерігали кілька десятків правоохоронців, проте вони не втручалися в події. Конфлікти у мітингувальників виникали тільки з водіями та пасажирами транспорту, вимушеними чекати на дорозі.

За 15 хвилин до початку акції \”даїшники\” перекрили в\’їзд на окружну, направляючи весь транспорт через місто. В результаті черги у перекритого переходу не збільшувалися, однак затори утворилися в самому місті.

В даний час всі траси в Тернопільській області розблоковані.
Джерело

peredplata