Янукович фінасує донецьку міліцію – Луценко

Юрій Луценко, колишній голова МВС України стверджує, що деякі донецікі співробітники міліції отримують гроші у конвертах від Януковича. Про це він повідомив в ефірі 5 каналу, передають \”Новости Донбасса\”.

За словами Луценка, він \”доплачував\” керівництву обласних управлінь та їх заступників з 2010 року. Платив особисто син Януковича. Вони так само відповідають за організацію сепаратизму на сході.

\”У Донецькій, Харківській, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях він робив це до рівня заступників начальників райвідділів. Тобто все керівництво цього регіону було залежним від мафіозного \”межигірського\” угруповання. Вони отримували і сьогодні отримують доплату в конвертах. Зараз така доплата збільшена в рази. За всіма сепаратистськими акціями зараз стоять ляльководи ФСБ і гроші Януковича, а також колишнього начальника міліції Донбасу Романова і колишнього заступника міністра Дубовика. Саме ці три людини координують діяльність сепаратистів на Сході. Використовують його російські спецслужби, центри яких – це вже не секрет – у Луганську та Сєвєродонецьку\”, – зазначив він.
Джерело: НОВОСТИ.dn.ua

peredplata