\”Третя Українська республіка\” на Буковині обрала голову

12 квітня в Чернівцях відбулася звітно-виборна конференція Чернівецької обласної організації політичної партії «Народна самооборона». У роботі заходу взяло участь 30 делегатів. «Народносамооборонівці» обрали нового голову — ним став Степан Рожков (на фото).

Степан Дмитрович одночасно є членом президії ЧОО «Майдан», головою комісії з питань правоохоронної та контролюючої діяльності.
На конференції обговорено низку важливих питань, серед яких — пропозиція про перейменування «Народної самооборони» на політичну партію «Третя Українська республіка».

15 квітня у Києві відбувся Всеукраїнський з’їзд політичної сили «Народна самооборона». Його делегатами одноголосно прийняте запропоноване Юрієм Луценком та підтримане Чернівецькою обласною організацією «Народна самооборона» рішення про зміну назви на «Третю Українську республіку» та обрання її головою Романа Безсмертного.

Делегати розглянули на з’їзді нагальні питання, в тому числі нинішню ситуацію в Україні та дії членів партії задля утвердження єдиної соборної унітарної демократичної країни.

peredplata