Я проти Я

Я проти ЯВ обласній організації партії «Фронт змін» розпочалася акція «Україна проти Януковича». З цієї нагоди її обласні очільники дали прес-конференцію.
На ній член бюро партії Юлик розповів, як Україна виступатиме проти Януковича

— У нашій області виготовлено 50 000 листівок, у яких всі, хто проти політики президента, можуть розписатися, — сказав пан Юлик. – У листівках вказані причини, що спонукали українців виступити проти Януковича. За роки його правління нам стало жити гірше. У нас закрили 640 шкіл, планується закрити ще 2 000. Також знищено 482 ФАПи.

Українська нація повинна рішуче сказати, що вона не боїться цієї влади. Ця влада повинна боятися свого народу. Бо він її обирав і може її переобрати. Якщо вся Україна підпишеться проти Януковича, він повинен піти. Хоча виступаючі з великим ентузіазмом говорили про те, що Янукович повинен піти, насправді у це не вірять. Владу без бою ніхто не віддасть.

Перший етап акції «Україна проти Януковича» розрахований на два місяці. Якщо після цього влада ще втримається, то акція триватиме до остаточної перемоги демократії над диктатурою. Вона проходитиме у всіх регіонах України. На Буковині будуть виставлені намети «Фронту змін», волонтери ходитимуть до людей. Підписувати протест можна без вказування прізвища та адреси, що убезпечить людей від спроб репресій на місцях. А самі фронтовики Януковичу і його команді говорять чітко й однозначно: «Ми вас не боїмося. Ми проти Януковича і добиватимемося його відставки».

«Фронт змін» звертається до всіх опозиційних партій із закликом вийти на захист України і приєднатися до акції «Україна проти Януковича».

На прес-конференції виступив голова фракції «ФЗ» у Чернівецькій міській раді Олексій Каспрук. Він говорив про зловживання влади на місцевому рівні. Зупинився на спробах тиску на опозицію. Зокрема, на нього. Пан Олексій досі очолює комунальне підприємство «Містобуд», і за увесь час правління цієї влади місто не дало своєму підприємству жодного замовлення, натомість прагнуть довести його до банкрутства. Уже з’явилася заборгованість із зарплати. Прокуратура починає суворо питати з Каспрука. Підприємство знищується.
— Якщо владі не потрібні підприємства, то така влада повинна піти, — резюмував Олексій Каспрук.

Фронтовики підсумували прес-конференцію тим, що владу в Україні треба міняти на всіх рівнях — від Януковича до Михайлішина.
Тоді й буде порядок… Інакше — хаос, безлад, диктатура.

peredplata