Козирі Михайлішина: соціальні проїзні та ремонт доріг

Козирі Михайлішина: соціальні проїзні та ремонт доріг

Екс-секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, який вирішив балотуватися на пост очільника Чернівецької міської ради, розповів, що він готує для чернівчан у разі своєї перемоги на виборах. Головним козирем у передвиборчій програмі Михайлішина стали соціальні проїзні квитки, які той пообіцяв надавати не лише мало захищеним категоріям населення, а й усім пенсіонерам, котрі отримують пенсію нижчу за 2 тис. гривень. Мабуть, саме людей похилого віку Михайлішин вважає своїм основним електоратом, адже решта чернівчан, котрі отримують менше двох тисяч, або ж не заробляють узагалі, до його списку претендентів на соціальні проїзні не потрапили.

Разом з тим «отримали на горіхи» від Михайлішина перевізники, котрі, за його словами, мають яхти та будують готелі, а самі відмовляються возити інвалідів та пенсіонерів.

Окрім того, Віталій Михайлович пообіцяв поговорити із депутатами Чесановим та Кедем, палкими захисниками соціальних проїзних, котрі є власниками закладів харчування, аби вони безкоштовно годували пенсіонерів у «Квінто» та «Сорбонні» з 10 до 15 години.

Також у своїй промові Михайлішин пообіцяв нарешті завершити уже кількарічний ремонт вулиць Богдана Хмельницького, Боярки та провулку Ентузіастів. Разом з тим не забув покритикувати й нинішню владу, через яку, ніби то, не працює асфальтний завод і не ремонтуються дороги. «В місті нічого не робиться, не ремонтуються дороги, навіть не можуть зробити кадрові призначення. Ніхто не хоче на себе брати відповідальність», – зазначив Михайлішин. Себе ж він вважає «чистим перед Богом, законом і громадою».

peredplata