Голова Держлісагентства України Валерій Черняков відвідав Чернівецьку область

7 травня 2014 року Голова Держлісагентства України Валерій Черняков із робочим візитом відвідав Чернівецьку область. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства. У приміщенні ДП «Чернівецьке лісове господарство» він зустрівся з директорами державних лісогосподарських підприємств, працівниками Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства, представниками екологічних відомств та громадських організацій. Метою зустрічі було обговорення першочергових напрямків у роботі лісової галузі регіону, а також представлення новопризначеного начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Ковальського.

Голова Держлісагентства України Валерій Черняков відвідав Чернівецьку область

Валерій Черняков зазначив, що першочергово лісівники повинні відродити довіру людей до своєї професії. Також потрібно сформувати прозорі заготівлю і реалізацію деревини та стимулювати обробку деревини лісгоспами. Голова Держлісагентства запевнив, що обсяг експортованого лісу в круглому вигляді буде максимально зменшено. Генеральний директор ДП «Укрлісконсалтинг» Стефан Стефановський розповів, що система електронного обліку деревини використовується у всій Європі і Україні вона також потрібна. Проте необхідно зменшити видатки на організацію цієї системи, що невдовзі й буде зроблено.
Перший заступник голови Чернівецької ОДА Іван Рибак додав, що облдержадміністрація різнобічно сприятиме розвитку лісової галузі краю. Також він висловив подяку громадськості за те, що та долучається до збереження лісових насаджень Буковини.

Новопризначений начальник ЧОУЛМГ Анатолій Ковальський подякував за довіру, яку висловили йому, призначивши на цю посаду, та зазначив, що перед лісовою галуззю стоїть чимало завдань, які потрібно реалізувати. Він пообіцяв зробити для цього усе, що від нього залежатиме. А у кадровій політиці лісового господарства, зазначив головний лісівник Буковини, буде переважати принцип фаховості працівників.

peredplata