Батько Путіна співпрацював з Гітлером – ЗМІ

Батько нинішнього президента Росії Володимира Путіна Володимир Спиридонович Путін співпрацював з Гітлером.
Про це повідомили у польському журналі «Ангора».

Польський журнал «Ангора» № 31 (03.08.2003 р.) в розділі «Секрети історії» на стор. 11 опублікував замітку Жозефа ЗАНЯВСЬКОГО під назвою «Чи брав участь батько президента Росії в придушенні Варшавського повстання?».

Батько Путіна співпрацював з Гітлером - ЗМІ

Наводимо переклад цієї замітки.
«Проживаючий у Великобританії Віктор СУВОРОВ (справжнє ім\’я Богдан РІЗУН), колишній резидент радянської військової розвідки ГРУ в Швейцарії, який у 1978 році перейшов на бік британської розвідки, за що заочно був засуджений до смертної кари (вирок не відмінений після розпаду Радянського Союзу), автор «Акваріума» і інших бестселерів, у лютому минулого рок, збираючи матеріали для книги про маршала Георгія ЖУКОВА, в секретних лондонських архівах 8-ї британської армії випадково виявив дуже цікаву фотографію з написами. На фотографії зображено шість офіцерів: троє в мундирах козаків, двоє в німецькій формі і один в мундирі РОА.

Батько Путіна співпрацював з Гітлером - ЗМІ

СУВОРОВ пояснює, що офіцери в мундирах козаків – це росіяни, які служили в козацьких формуваннях армії генерала ВЛАСОВА, який перебіг до гітлерівців. На фотографії вказано, що вона зроблена в серпні 1944 року, якраз під час придушення Варшавського повстання.
написів ясно, що перший зліва – це поручик Володимир ПУТІН, а двоє інших в козачих шапках – це майор ФРОЛОВ і поручик МИХАЛЧЕВСЬКИЙ.

Володимир Спиридонович ПУТІН, батько нинішнього президента Росії Володимира Володимировича ПУТІНА, був офіцером внутрішніх військ НКВД до 1941 року. На початку війни під Вітебськом здався в полон німцям, а при створенні генералом Андрієм ВЛАСОВИМ колабораціоністської армії, добровільно вступив до неї. У складі власовських формувань разом з німцями брав участь у каральних акціях проти польського населення. У 1945 році В.С. ПУТІН потрапив у полон до англійців. Документи, що свідчать про це, знаходяться в секретних англійських архівах в Лондоні, де їх і виявив Віктор СУВОРОВ.

У 1945 році В.С. ПУТІН разом з рештою власівців, був виданий англійцями Радянському Союзу. Його син, нинішній президент Росії, пішов по стопах батька.

З 18 років служив в КДБ (КДБ – спадкоємець НКВД), де дослужився до високого становища – до звання полковника.

Президент Володимир Володимирович ПУТІН проводить в Росії пронімецьку політику в дусі договору РІББЕНТРОПА – МОЛОТОВА від 1939 року.
Під час останнього візиту до Польщі в 2002 році мав місце дипломатичний інцидент. Президент Росії Володимир Володимирович ПУТІН відмовився від спільного з представниками Сейму покладання вінка до пам\’ятника борцям польського опору. І тільки після скандалу в пресі, під кінець візиту, було вироблено персональне покладання «оберемків» квітів. І то без офіційної церемонії…».

Джерело:http://newzz.in.ua/

peredplata