Контра Буковини хоче реваншу

Контра Буковини хоче реваншу
Революція Гідності не позбавила нас від негідників. Більшість із них таки залишились на посадах. Вигнана тільки верхівка партії регіонів у Києві та Чернівцях.
Позбулися своїх посад Папієв, Галиць, Унгурян і ще кілька їхніх прихвоснів. Середня ланка, на якій трималися партія і влада бандитів, досі не люстрована й активно працює для свого збагачення. Їй глибоко плювати на тих героїв Небесної Сотні, які загинули на Майданах України за те, аби бандитів не було при владі ніколи.
У нас на керівних посадах збережені всі регіонали: начальники державних інспекцій, Служби автомобільних доріг, Облавтодору, Інспекції по захисту прав споживачів, різних фондів. Агресивний ренегат від регіоналів Василь Бурлака, який продав Рух і Україну за шмат гнилої ковбаси, тепер відсиджується у страховій інспекції в Чернівцях. А у Києві нею керує інший ренегат — колишній заступник Папієва Георгій Галиць.
Вони не потонули, як сотні інших таких, як вони.
Нетонучим виявився начальник екологічної інспекції, агресивний регіонал до останніх днів, депутат міської ради від ПР Василь Дутчак. Його не раз закликали з буковинського і київського Майданів залишити лави злочинної партії. Але він тримався до останнього. І утримався. Цікаво, як регіонал Василь Степанович Дутчак пройшов люстрацію у міністра екології від ВО «Свобода» Андрія Мохника?! Адже без його дозволу керувати інспекцією ніхто не може.
Толерація «Свободи» до партії регіонів якраз ставить багато запитань: для чого і для кого ми робили Революцію Гідності? Невже «залізний канцлер» Бісмарк був таки на 100 відсотків правий у твердженні, що революцію задумують генії, творять романтики, а плодами користуються негідники?…
Хотілося б усе ж, щоб останній пункт в Україні таки був спростований. Принаймні, якщо у всій державі це неможливо, то хоча б у Чернівецькій області.
Петро КОБЕВКО

peredplata