Фірташ та Ахметов \”танцюють під дудку\” Кремля аби не втратити мільйони

Найвпливовіші олігархи східного регіону України \”скачуть\” перед президентом Росії, щоб завоювати його прихильність.

Вчора лідер сепаратистів у Донецьку Павло Губарєв відкрито озвучив те, про що давно всі здогадувалися.

\”Виявилося, що дві третини з активістів вже на утриманні олігарха Ахметова. Дуже невелика група осіб зберігала вірність ідеї, але при цьому все одно брала гроші. Гроші брали всі!\”, – заявив Губарєв.

Як йдеться в сюжеті Грошей, Ренат Ахметов витратив мільярди гривен на дестабілізацію ситуації на сході. Кримінальні авторитети, студенти та безробітні вийшли на вулиці зі зброєю в руках.

Але пану Ахметову виявилося мало, нині він примусово записує до рядів сепаратистів робітників своїх заводів.

Металургійний гігант \”Метінвест\” під керівництвом Ренат Ахметова створює власну армію направлену на боротьбу з так званими \”провладними терористами\”. Замість того, щоб плавити метал, робітники вийдуть на вулиці породжувати агресію.

Хімічний король України Дмитро Фірташ б\’є в три рази сильніше – він зупиняє роботу гігантів хімічної промисловості України – заводів \”Азот\”, \”Стирол\” и \”Сумихімпром\”.

\”Коли мова йде про закриття підприємств, то є захисна реакція продемонструвати владі, що це втрати економічні\”, – кажуть експерти.

Олігархи зберігають при цьому заробітну плату робітникам, але блокують багатомільярдні надходження до державного бюджету України. Офіційна причина – нестабільна ситуація в регіоні. Неофіційна – підштовхнути людей до того, аби вийти на вулицю зі зброєю в руках.

Головна мета Фірташа та Ахметова – підштовхнути мирних жителів до агресії та дати волю сепаратизму.

\”Королі сходу\” ладні втрачати мільйони заради дестабілізації ситуації в регіоні, щоб не втратити ще більше.

Майно пана Фірташа закладене в трьох російських банках. Аби не втратити те, що мають, олігархи будуть танцювати під дудку Кремля.

Раніше повідомлялося, що регіонали назвали Губарєва \”бомжем з пляжу\” за образи на адресу Ахметова.
ТСН \”Гроші\”

peredplata