В окопах вздовж наших східних кордонів народжується нова Українська армія

В окопах вздовж наших східних кордонів народжується нова Українська арміяДмитро Тимчук висловив ряд своїх думок щодо ситуації на Сході України. Його слова стосуються української армії, Національної гвардії та спецпідрозділів. В цілому, Тимчук говорити про народження нової армії і силових структур в Україні.

На відміну від СРСР в 41-му, Україна на початку 14-го не мала потужної армії, багатьох тисяч танків і літаків, колосального підготовленого мобрезерву і невичерпних ресурсів.

Ми вступили у неоголошену війну з Росією з «паркетної» пародією на армію і продажною міліцією, наскрізь корумпованим генералітетом.

Але сьогодні в окопах вздовж наших східних кордонів народжується нова Українська армія. Наші солдати починають вірити у свою зброю і вже вміють її використовувати. Вони готові до зустрічі з агресором.

У боях на Донбасі народжується новий міліцейський спецназ і Національна гвардія.

На командних пунктах і в штабах місця генералів-паразитів потроху займають люди, здатні приймати рішення і брати на себе відповідальність. Люди, які мають силу волі і люблять Україну.

У нас, на жаль, ще далеко не 1944 рік. Але вже і не 1941-й. Ми за два місяці пройшли шлях від 22 червня 41-го до розпалу Сталінградської битви взимку 1943-го, коли почала народжуватися та сама Армія Перемоги.

Потім неминуче буде наш 1945-й, і наше 9 травня.

peredplata