Віктор Король: «Вибрати президента у першому турі – це перемога України»

Віктор Король: «Вибрати президента у першому турі – це перемога України»Зараз увага всього світу звернена на Україну. Тут тепер вирішується доля Європи, Америки, Азії, Африки, Австралії і Антарктиди. Тут 25 травня вмре останній совок. І Україна стане вільною на віки-вічні. Російська імперія зазнає краху, а Путін одержить поразку, якої не знало людство. 25 травня буде ліквідована загроза третьої світової війни. Ми змушені вибрати президента у першому турі. Бо другого і третього може не бути. Нація має показати свою рішучість, згуртованість, дієздатність і патріотизм. І тоді ми позбудемося вічної хвороби «де два українці, там три гетьмани». У нас буде єдиний легітимний президент, який разом з нацією виведе Державу на європейську орбіту. Ми станемо тоді величною потугою світу.
Незважаючи на агресію Путіна, нас не змогли залякати, а навпаки, об’єднали. Народ зрозумів своє місце і свою роль у Державі. Якби це так розуміли політики… То зробили б усе для того, аби у першому турі виграв той, у кого найбільші шанси і рейтинги. Москва хоче показати, що Україна розділена і на вибори прийде дуже мало людей. Нічого подібного. Навпаки, згуртуємося і вийдемо на виборчі дільниці всі як один. Таким чином зможемо компенсувати той недобір голосів, який хочуть на Донбасі створити вороги.
Я – буковинець. І вірю, що мої земляки можуть показати всій Україні, всьому світу приклад високої організованості та громадської позиції, відданості ідеям незалежності, незрадливості Майдану. 25 травня на вибори прийдемо всі. І проголосуємо так, як велить совість і розум. І уже в першому турі оберемо президента. Не дамо Путіну і його кліці жодного шансу зірвати вибори і увергнути Україну у вогонь братовбивчої громадянської війни. За нашим прикладом встане вся Україна.
Політики відмовляться від своїх партійних уподобань та інтересів у цей час і проголосують за найрейтинговішого. А їхні кандидати вийдуть з перегонів. Це буде самопожертва на вівтар України і нації.
Тільки таким чином ми зможемо зупинити братовбивчу війну. Гасло «Не хочеш воювати — йди голосувати!» 25 травня повинно стати нашим дороговказом. Увесь світ чекає Україну.
Обрання президента у першому турі – це перший крок до повернення державі анексованого Криму. І президент змушений буде діяти так, як цього хоче нація. Він відповість на виклик щодо створення патріотичного, національно свідомого, дійсно народного парламенту. У ньому уже не буде місця «довічним в’язням верховної ради». Натомість прийде патріотична молодь з новим мисленням і загартовані у боях за Україну старші товариші, котрі не поступалися ідейним принципам за будь-якої влади та епохи. Тоді ми позбудемося небезпеки реваншу партій, подібних партіям регіонів і комуністів.
25 травня вирішується доля України. Прогресивний люд усього світу чекає нашу націю і сподівається на її майбутній важливий і вагомий внесок у скарбничку демократичного життя земної спільноти.
Віктор Король, генерал-лейтенант, народний депутат України ІІІ, IV і V скликань, заслужений юрист України

peredplata