Порошенко відмовився від дебатів з Тимошенко

Кандидат у Президенти України Петро Порошенко не братиме участь у програмі \”Шустер LIVE\” у п’ятницю, 23 травня.

Про це повідомляє прес-служба політика.

Порошенко відмовився від дебатів з Тимошенко

фото http://gigamir.net/news/politics/pub820693

Офіційною причиною такого кроку називають \”щільний графік зустрічей, запланований на цей день\”

У прес-службі заявили, що Порошенко вдячний студії Савіка Шустера за запрошення і скористається ним іншим разом.

\”Ефір на центральному телебаченні — це завжди важливо і почесно для Петра Порошенка, оскільки дає можливість донести до великої кількості людей свою позицію і своє бачення з принципових питань. Але важливим є не лише проголошення намірів, а й втілення програми дій\”, – йдеться у повідомленні.

У цей день Порошенко нібито буде зустрічатися \”з людьми у регіонах\”, також передбачене спілкування з Міністром закордонних справ Королівства Данія Мартіном Лідегором та Міністром закордонних справ Норвегії Бьорге Бренде, а також зустріч з головою Представництва ЄС в Україні Яном Томбінські.

Як відомо, раніше на Першому національному відбулося жеребкування щодо участі у \”проекті \”Національні дебати\”. Останньою трійкою, що дебатуватиме напередодні виборів, стали Юлія Тимошенко, Сергій Тігіпко та Валерій Коновалюк. Дебати за їх участю відбудуться 23 травня.

Напередодні у четвер Тимошенко заявила, що наполягає на проведенні прямих дебатів з Петром Порошенком, який є її головним опонентом по виборчій кампанії.

Українська правда

peredplata