Українська авіація завдала ракетно-бомбового удару, знищена головна база терористів

Українська авіація завдала ракетно-бомбового удару, знищена головна база терористівСьогодні о 5.00 по головному навчальному табору російських терористів \”Ясени\” завдали ракетно-бомбового удару винищувачами-бомбардувальниками. В ньому постійно проходило підготовку від 300 до 500 бойовиків.

Журналіст з\’ясував чому українські силовики так довго чекали і не нищили його. Він вважає, що безпрецедентна явка українців на вибори легітимізувала владу і розв\’язала руки.

\”За даними військової розвідки і розвідки МВС це був головний навчальний табір, де протягом останніх двох тижнів постійно проходило підготовку від 300 до 500 бойовиків. Це була початкова військова підготовка – цей табір працював для бойового злагодження військових підрозділів і малих груп терористів. Бойовики, які там займалися вже мали індивідуальну підготовку і досвід військової служби\”, – повідомив журналіст.

\”З російської сторони на цій ділянці кордону спостерігалася концентрація військ і здійснювалося постачання бойовиків. За даними розвідки, табір міг прикриватися переносними зенітними ракетними комплексами, а також російських військ ППО. Посилати туди армійські вертольоти Мі-24 було ризиковано. Розглядалися різні варіанти ліквідації табору, але наказ на поразку повинен був дати Турчинов, тому що головний ризик полягав у тому, що у випадку випадкового знищення бомбами і ракетами російської території, Путін міг використати це як привід для військового вторгнення\”, – підкреслив Бутусов.

\”Сьогодні о 5.00 по табору Ясени завдано ракетно-бомбовий удар винищувачами-бомбардувальниками. Результати удару уточнюються. У будь-якому випадку – це хороший сигнал – служити терористам в Україні стає дуже небезпечною і невигідною справою. За даними \”Цензор.Нет\”, в.о. Верховного Головнокомандувача Олександр Турчинов віддав наказ Генштабу і військово-повітряним силам України наносити удари по всім виявленим і ідентифікованим підрозділам терористів в зоні АТО, – підкреслив він.

peredplata