В Антрациті панує паніка і хаос. Городяни благають Київ про \”хоч яку-небудь підтримку\”

В Антрациті панує паніка і хаос. Городяни благають Київ про \"хоч яку-небудь підтримку\"Захопили місто Антрацит Луганської області проросійські терористи і поставили на промислову основу викрадення легкових автомобілів з подальшим грабунком і побиттям бажаючих заплатити \”викуп\”. Про це повідомляє ЦензорНЕТ.

Біля будівлі адміністрації припарковані викрадені у мирних жителів авто. Місцеві скаржаться, що навіть коли приносиш бойовикам суму для викупу (приблизно від 5 до 20 тис.грн.), то машину все одно не повертають, а забирають гроші і б\’ють до втрати свідомості.

Далі покалічених власників кидають в багажник, відвозять за місто і потім просто викидають де-небудь біля дороги або кидають в підвал захопленої РДА.

Антрацит – один з 3-х міст України де заблоковані казначейські рахунки, відповідно, ніхто не може отримати зарплату.

\”У місті панує паніка і хаос! Городяни сходять з розуму і благають Київ надати їм хоч якусь підтримку!\” – сказано в повідомленні.

31 травня 2014 року близько двох десятків озброєних осіб захопили будівлю Антрацитівської школи-інтернат.

За словами луганського правозахисника Сергія Іванова, Антрацит є одним з найбільш мілітаризованих міст в Луганській області. \”У місті люди бояться виходити на вулиці. Місто забитий чеченами, \”терскими козаками\” і зброєю\”, – заявив Іванов.

Джерело

peredplata