Буковинські міліціонери беруть участь в АТО на сході України

Буковинські міліціонери беруть участь в АТО на сході України Двадцять п’ять працівників міліції з Чернівецької області нині несуть службу в східних областях України. Вони допомагають забезпечувати правопорядок та захищати мирне населення. Про це 4 червня повідомив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко, передає БукІнфо.

– Буковинські правоохоронці чергують на двох блокпостах, які знаходяться на кордоні Харківської та Луганської областей. До слова, нещодавно я особисто відвідував їх, поспілкувався із особовим складом та підняв бойовий дух працівників. Також привіз необхідну додаткову амуніцію та продукти харчування, – зазначив Валерій Зінченко.

Він нагадав, що 100 правоохоронців з Чернівецької області охороняли громадський порядок в Одесі під час відзначення Дня Перемоги.

– На даний момент робиться все для того, аби оснащити спецпідрозділи згідно вимог сьогодення. Особовий склад УМВС, а також небайдужі підприємці краю забезпечують наші підрозділи сучасними засобами захисту та активної оборони, – підкреслив головний міліціонер області.

peredplata